voorwaarden-sparen-fitjes

Bij iedere vakantie die u reserveert uit de brochure ontvangt u 1 Fitje®’voor elke € 50 per persoon. Lees onderstaande voorwaarden voor het sparen van de Fitjes.

U spaart niet alleen voor fikse kortingen tot wel 20% op de volgende vakantie, maar ook voor tussentijdse aanbiedingen (ook in de webshop).

Voorwaarden:
♦ Bij reservering dient direct te worden aangegeven of u Fitjes wilt inleveren, na het versturen van de bevestiging/factuur kan de korting niet meer worden verwerkt.
♦ De Fitjes worden berekend over de basis reissom van de persoon die de Fitjes inlevert/verzilvert en niet over de toeslagen.
♦ Fitjes kunnen niet in combinatie met andere kortingen en/of acties worden verzilverd.
♦ Per 31-3-2017 geldt een minimum van 100 Fitjes om te kunnen verzilveren.
♦ Maximaal kan er 200 Fitjes per vakantie worden ingeleverd.
♦ De korting van de ingeleverde Fitjes geldt alleen voor de origineel geboekte vakantie en niet voor een eventuele omboeking naar een duurdere vakantie.
♦ Alleen geldig bij vakanties vanaf € 250,- p.p.
♦ Fitjes zijn persoonsgebonden, bij reservering van meerdere personen op één boeking, worden de Fitjes op het account van de hoofdboeker verwerkt.
♦ Levert u uw Fitjes/Fitál Paspoort in voor korting dan zijn overige korting niet geldig/van toepassing.
♦ Voorafgaande (actie)voorwaarden komen hiermee te vervallen.

De waarde van uw Fitjes:
100 fitjes = 10% korting
125 fitjes = 12,5% korting
150 fitjes = 15% korting
200 fitjes = 20% korting

De Fitjes® worden digitaal verwerkt. Dit betekent dat u bij de reisbescheiden geen paspoort en/of Fitjes ontvangt, maar dat de Fitjes elektronisch aan uw account/klantnummer worden gekoppeld.

Het paspoort is per 31 maart 2017 komen te vervallen en wij werken uitsluitend nog met de digitale Fitjes die op uw klantnummer worden verwerkt.


Bijgewerkt: 26 juni 2017

Wat is de Fitál Fitjesverdubbelaar? Bij de vakanties die u boekt van Fitál Vakanties spaart u Fitjes, deze Fitjes staan in uw digitale account.

Fitál Vakanties viert in 2018 haar 15-jarig bestaan en dat laten wij niet onopgemerkt voorbijgaan! Wanneer u vaker met Fitál op vakantie bent geweest, dan weet u dat u automatisch Fitjes (r) spaart. Onze trouwe reizigers belonen we dit jaar met:

Fitjesverdubbelaar.
Uw gespaarde Fitjes (r) zijn tweemaal zoveel waard en daarom de moeite om ze dit jaar te verzilveren. Heeft u 20 Fitjes dan verdubbelen wij dit naar 40 Fitjes dit is goed voor 4% korting op de basis reissom. Per reservering kunt u maximaal 75 Fitjes inleveren waarmee uw korting dus kan oplopen tot 15% (over de basis reissom). De Fitjes kunnen alleen voor fietsbusvakanties en niet i.c.m. andere kortingen en of acties worden ingeleverd.
Deze actie is geldig t/m 31 maart 2018.

Bijgewerkt: 28 december 2017

  • - -

Naast genoemde voorwaarden zijn de bovengenoemde algemene voorwaarden m.b.t Fitjes van toepassing.